astros24.gr
Image default
ΑΣΤΡΟΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ταλαιπωρία για τους κατοίκους της οδού Κύπρου στο Παράλιο Άστρος – Τι απαντά ο δήμαρχος Γ. Καμπύλης

Κοινοποίηση

Την ασφαλτόρωση της οδού Κύπρου στο Παράλιο Άστρος ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλλοντας ότι τις μέρες με βροχή η κατάσταση στον δρόμο γίνεται αφόρητη, αφού τα νερά λιμνάζουν και προκαλούν προβλήματα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης, η οδός γίνεται απροσπέλαστη όταν βρέχει.

Δείτε τι αναφέρει ο κάτοικος:

Εδώ και πάρα πολύ καιρό (χρόνια εννοώ) παιδευόμαστε όλοι οι γείτονες για να μας στρώσουν λίγο άσφαλτο στο χωματόδρομο δίπλα στο γήπεδο, που περίπου είναι 100 μέτρα, επειδή τον χειμώνα μας τρώει η λάσπη και το καλοκαίρι η σκόνη.

Συνεχώς έχουμε διαβεβαιώσεις ότι τον άλλο μήνα, σε δύο μήνες σε πέντε μήνες, θα τον στρώσουμε. Ακόμα τίποτα. Βλέπω και κάνουν συμβούλια και παίρνουν αποφάσεις για να ξοδέψουν χρήματα για να κάνουν μονοπάτια, να στήσουν παγκάκια στα βουνά στα άγρια όρη και εδώ δεν δίνουν σημασία, μόνο που εάν ήταν κάποιος ημεταιρος στους δικούς κόλπους θα τον είχαν στρώσει όπως στον πάρα δίπλα δρόμο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, ενημερωθήκαμε ότι το έργο οδοστρωσίας θα γίνει άμεσα.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Καμπύλης Γιώργος, μία μεγάλη εργολαβία για έργα οδοποιίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παράλιο Άστρος.

«Το έργο είναι συμβασιοποιημένο και προχωρά, στην οδό Κύπρου το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το έργο της οδοστρωσίας»

astrosnews.gr

Related posts

Σύσταση σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας: Μην πετάτε ζεστή στάχτη στους κάδους απορριμμάτων

Με την προβολή της ταινίας «Bohemian Phapsody» συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους

“Τρέχουν” προσλήψεις στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας