astros24.gr
Image default
ΔΗΜΟΣ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λυσίκατος: Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας έχει κάνει την υπέρβαση και θα συνεχίσει με σιγουριά και με σταθερά βήματα 

Κοινοποίηση

Ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημαρχος Νότιας Κυνουρίας με τον Συνδιασμό «Όραμα-Γνώση-Πρόοδος» απεύθυνε το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Αγαπητοί μας Δημότες, φίλες και φίλοι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Η εμπιστοσύνη σας και η στήριξη σας μας έβαλε στο «τιμόνι» της διοίκησης αυτού του μοναδικού τόπου για δύο πολύ σημαντικές θητείες. Ένας τόπος με ιστορία, παράδοση, περιβαλλοντολογικό και πολιτιστικό πλούτο με δεκάδες συγκριτικά πλεονεκτήματα και το κυριότερο με διάθεση να προοδεύσει.

Οι άνθρωποι του, όλοι εσείς που σταθήκατε δίπλα μας είστε και εσείς συμμέτοχοι σε όλο αυτό που έχει επιτευχθεί ως σήμερα. Και ναι, είμαστε και πάλι εδώ για έναν πολύ απλό λόγο: Γιατί η εμπειρία μας είναι αποτελεσματική και λειτουργική. Γιατί ο τόπος μας έχει κάνει βήματα μπροστά και πρέπει να συνεχίσει. Το αποδείξαμε. Η πορεία μας έχει ολοφάνερα αποτελέσματα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν που πραγματικά νοιάζεται και αγαπά αυτόν τον τόπο.

Η περιοχή μας έχει αναδειχθεί, έχει αλλάξει, έχει αγαπηθεί, έχει ενταχθεί στους κορυφαίους προορισμούς και αυτό ήταν επακόλουθο της μεθοδικής και ουσιαστικής δουλειάς μας.

Δεν μείναμε σε λόγια και ευχολόγια, δεν προτείναμε φανταστικές λύσεις αλλά ρεαλιστικές λύσεις. Διαχωρίσαμε την επιθυμία από την πραγματικότητα και φέραμε αποτέλεσμα. Το πιστέψαμε και το κάναμε. Προσπαθώντας να ξεπερνάμε τα όποια προβλήματα πάντα προκύπτουν.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας έχει κάνει την υπέρβαση και θα συνεχίσει έτσι, με σιγουριά και με σταθερά βήματα. Η επιλογή για εμένα και την «ομάδα» μου θα δοθεί από όλους εσάς στις 8 Οκτωβρίου.

Δεν βάζουμε τώρα τα θεμέλια γιατί αυτά έχουν μπει. Συνεχίζουμε και προχωράμε. Το όραμα δεν ξεκινάει τώρα μόνο συνεχίζει και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα.

Στην συνέχεια αυτή θέλουμε να μας εμπιστευτείτε και να συμπορευτείτε με την δική μας ομάδα. Μια ομάδα με παλιά και νέοι μέλη. Μια ομάδα στελεχωμένη με πολλές και άξιες γυναίκες. Μια ομάδα που αξίζει στον Δήμο μας, αξίζει στους Δημότες μας, αξίζει σε όλους εμάς.

Είμαι ο Χαράλαμπος Λυσίκατος, είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου του 2023 και σας καλώ να κάνετε πράξη την εμπιστοσύνη σας στον Δημοτικό μας Συνδιασμό. Στον Συνδιασμό «Όραμα-Γνώση-Πρόοδος».

Σας ευχαριστώ».

Related posts

Απάντηση της Αναπτυξιακής Πάρνωνας Α.Ε. στις αστήρικτες αναφορές της αντιπολίτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ταλαιπωρία για τους κατοίκους της οδού Κύπρου στο Παράλιο Άστρος – Τι απαντά ο δήμαρχος Γ. Καμπύλης

Χρυσοβίτσι | Ξεκινά ο Πολιτιστικός Αθλητικός Λαογραφικός Σύλλογος!